Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми за стартера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе аз го свалих и го гледах. Оказа се, че четките са отишли. Казах да сменят и втулките а на всичкото отгоре смених и бендикса, че се оказа, че има развалени зъбчета. За цялото това дадох 50 лв.
    Всичко беше добре в първите няколко паления, но миналия ден като реших да се прибирам от Благоевград спрях да заредя и изненада не пали ... пак въртя ключа на стартер и няма никой .... Видях се в чудо. Прибрах се с бутане ... На следващия ден реших да видя какво става. Седнах в колата завъртях ключа и тя взе, че запали. Това вече много ме учуди. Днеска ходих на работа с нея. Всичко беше наред. Като се върнах я изключих и реших да видя дали ще запали. Запали ама не .... ни звук ни стон .... Пипнах стартера и ми направи впечатление, че е много топъл. Бубината не беше толкова топла, но и тя си пареше .... Това така ли трябва да е?

Някой има ли си на идея защо като е загряла не ще да завърти?

Това което ми минава през акъла е да не би пластинката която се долепя да затвори веригата (при бубината) нещо да е попрецакана.

P.S. Да попитам макар, че утре ще разбера бубината капсолирана ли е или не?

Comment

Темата е от доста отдавна но ми е интересно проблемът реши ли си и какъв е бил. И моят стартер прави номера от време на време. Къде ти го правиха твоя?
      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84
        Темата е от доста отдавна но ми е интересно проблемът реши ли си и какъв е бил. И моят стартер прави номера от време на време. Къде ти го правиха твоя?
        Смени си шалтера, ако не ела, ще ти го оправя
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
        X